FOX SERVIS

Cenjene mušterije, veoma nam je drago što smo sa vama zajedno deo jednog velikog i uspešnog tima koji već četiri decenije postavlja standarde i zadaje domaće zadatke konkurenciji svojim kvalitetom i dizajnom. Pametno isprojektovane i od najkvalitetnijih materijala napravljene, Fox suspenzije pružaju korisniku sigurnost i preciznost tokom upotrebe, bez ograničenja u kretanju i mogućnostima. Kako to nije jedino sa čime se ovaj brend može pohvaliti dokazuje i to da je velika pažnja posvećena dugotrajnosti i konstantnosti u radu u svim uslovima. Tome je doprineo nesebičan i neštedljiv pristup tehnologiji u izradi materijala od kojih su amortizeri i suspenzije napravljene. Jednom kupljena vila ili amortizer uz adekvatno održavanje traju i više od deset godina.

Da li ste nekada u ovlašćenom servisu radili servis na vili ili amortizeru? Da li ste posle servisa primetili neko poboljšanje u radu ili sada besprekorno radi kada je kvar otklonjen?

Redovan servis kao i informacije kroz konsultacije koje možete dobiti u ovlašćenom servisu su nešto što možete uvek uraditi i time ćete na najbolji način poboljšati funkcionalnost i produžiti trajnost vaše vile i amortizera.

Ris Cycling od 2009. godine kao zvanični serviser i prodavac Fox vila i amortizera poseduje sve Fox alate i svo potrebno znanje i iskustvo za njihovo dobro i kvalitetno održavanje.

Budite slobodni, kontaktirajte nas i mi ćemo se potruditi da vam na postavljena pitanja što preciznije odgovorimo i da vas uputimo u sve potrebne detalje oko servisa, rokova, načina slanja na servis i povratka sa servisa.

KONTAKT ZA SERVIS

Telefon: +381 64 19 88 711

E-mail: fox@ris-cycling.com