O BRENDU

Više od četiri decenije Fox je lider u industriji projektovanja i razvoja amortizera visokih preformansi, trkačkih suspenzija za planinske bicikle, motorne sanke, motocikle, ATV, UTV, off-road automobile, kamione i SUV.

Godine 1974. Bob Fox po prvi put počeo je da koristi svoje proizvode na motocross trkama i od tada proizvodi kompanije Fox predstavljaju sastavni i ključni element svakog uspešnog takmičara kako u motocross-u tako i u ostalim sportovima. To potvrđuje činjenica da su takmičari koji koriste Fox opremu oni koji su na postolju u svim segmentima u kojima se Fox kao brend nalazi – od peska Baja do dina Dakara.

Tim inženjera kompanije Fox neprestano vrši rigorozne testove proizvoda u saradnji sa sponzorisanim sportistima. Svi prikupljeni podaci tokom testiranja performansi i primena tih podataka na proizvodima je ono što izdvaja Fox od ostalih proizvođača suspenzija.

Fox 2014. beleži uspeh od četiri zlatne medalje na UCI World Championship u disciplinama XCO i DHX i to u obe najjače kategorije Men Elite i Woman Elite.

KONTAKT ZA SERVIS

Telefon: +381 64 19 88 711

E-mail: fox@ris-cycling.com