SERVIS

Posvećenost, pristup i odnos prema biciklima koje predate na kontrolu, reparaciju, manje ili veće i sve ostale potrebne zahvate, je ono što nas izdvaja od drugih servisa. U našem stručnom timu rade serviseri sa preko 20 godina iskustva u održavanju bicikala koji uz svakodnevno usavršavanje drže korak sa sve zahtevnijim i naprednijim tehnologijama. Kao pasionirani biciklisti, poznavajući svaki deo bicikla i svaki zvuk koji bicikl može da proizvede, naši stručni serviseri će u minimalnom vremenskom roku dijagnostikovati kvar i još brže će ga otkloniti.

Naš servis je opremljen najkvalitetnijim alatima poznatih svetskih firmi Park Tool – USA (full profesional tool set), Knipex - Germany, Wurth - Germany, Var – France, Shimano – Japan.

Shodno znanju, iskustvu i svakako dobim alatima, u mogućnosti smo da radimo sve vrste servisa na biciklima raznih kategorija i klasa, od komercijalnih do visoko budžetnih, tehnološki naprednih i tehnični zahtevnih.

Kako se ne možemo zadovoljiti standardnom a svakako već dobrom ponudom naših usluga i uvažavanjem vaših potreba i odnosu prema biciklu, uvrstili smo posebnu kategoriju servisa koja zasluženo nosi naziv DeLuxe. DeLuxe linija servisa podrazumeva isti pristup kao i kod redovnih serisa sa dodatkom posebne nege najkvalitetnijim lubrikantnim sredstvima Austrijske firme R.S.P. za sve tipove materijala komponenti bicikla i njihove namene.

RIS CYCLING

- 20+ GODINA ISKUSTVA

- NAJKVALITETNIJI ALATI

- DE LUXE RSP PROGRAM